ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1.12.14

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΦΟ.Δ.Σ.Α Βόρειας Πεδιάδας Α.Ε.

Λιμ. Χερσονήσου

Τηλ. επικ.: 28970 21921

       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1.12.14

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»

Στις 26-28 Νοεμβρίου έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο του Δήμου Αθηναίου, στο κτίριο INNOVATHENS στο Γκάζι, το Σεμινάριο «ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» υπό την αιγίδα του ΥΠΕΚΑ, της Ε.Ο.ΑΝ και του Δήμου Αθηναίων.
Ο ΦΟΔΣΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ συμμετείχε με εισηγητή τον Γενικό Διευθυντή, Παπαδάκη Γεώργιο με θέμα «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΣΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΦΟΔΣΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ».
Παρουσία του Προέδρου του Φορέα, Φραγκιαδάκη Βαρδή και του τεχνικού Διευθυντή, Σταματάκη Δημήτριου, αναπτύχθηκαν τα οφέλη και οι πρακτικές που θα εξυπηρετήσει η μονάδα μηχανικής διαλογής στον ΧΥΤΑ Χερσονήσου. Τονίστηκε η σπουδαιότητα του έργου για την ευρύτερη κοινωνία και έξω από τα διοικητικά όρια του Δήμου Χερσονήσου καθώς επίσης αναλύθηκαν με οικονομικά στοιχεία και με περιβαλλοντικά πλαίσια τα ανταποδοτικά οφέλη.
Το σεμινάριο διεξήχθη με τον συντονισμό του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ» και της «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ»